Αξιότιμε κ. Σταυρόπουλε,

Ως μια ομάδα φιλάθλων ΑμεΑ, προχωρούμε σε αυτή την επιστολή για να εκφράσουμε την βαθύτατη δυσαρέσκεια μας, σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική της ΚΑΕ απέναντι μας.

Κοινή άποψη μας είναι πως εσφαλμένα ως τώρα, θεωρείτε από την μεριά σας οίκτος η παροχή δωρεάν εισόδου στο γήπεδο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην έχει μελετηθεί ορθά η χωροταξική τοποθέτηση μας ως θεατές σύμφωνα με τις προβλεπόμενες οδηγίες. Αρκετές φορές μέχρι σήμερα, έχουμε μεμονωμένα απευθυνθεί σε αρμοδίους, μάταια όμως και δίχως προσπάθεια ειλικρινούς επίλυσης του προβλήματος μας.

Γιατί είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους, δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας οπαδούς τρίτης κατηγορίας.

Η είσοδος από την θύρα 8 μας οδηγεί σε ένα σημείο απομακρυσμένο από την αρένα, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα τρία τέταρτα του αγώνα, και ιδιαιτέρως των αγώνων που παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, να μην τα παρακολουθούμε αφού σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι που βρίσκονται μπροστά μας είναι ΜΟΝΙΜΩΣ όρθιοι. Επιπλέον δεν υπάρχει πρόβλεψη για την από τον Νόμο δέσμευση του 5% επί του συνόλου των θέσεων στάθμευσης για τις αναπηρικές θέσεις στάθμευσης.

Δεν θεωρούμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα μας εκθέσουν όλους. Για τον λόγο αυτό και θεωρώντας δεδομένη, αφενός την κοινωνική ευαισθησία της ΚΑΕ και αφετέρου το δίκαιο του αιτήματος μας, σας ενεχυριάζουμε αυτή την επιστολή θεωρώντας ότι αυτή την φορά δεν θα αποφασίσετε εσείς για εμάς.  Αλλά θα είμαστε συνεργαζόμενοι για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλους.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καθοριστεί συνάντηση από εσάς, με εκπρόσωπο της Διοίκησης του ΣΕΦ, εκπρόσωπο της ΚΑΕ, και το πρόσωπο επικοινωνίας από την δική μας πλευρά (ο κος. Στέλιος Τορομανίδης), ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και αναμένουμε την απάντηση σας.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Στέλιος Τορομανίδης
Μίνα Αρμάντ
Κώστας Μιχαλόπουλος
Δημήτρης Κανελλόπουλος
Γιώργος Σπηλιόπουλος
Γεράσιμος Φεσσιάν