Ο δικός μας Γεράσιμος Φεσσιάν, ο παρουσιαστής της κοινωνικής εκπομπής μας «Σκέψου διαφορετικά» είχε την τιμητική του αυτό το μήνα. Και όχι άδικα αφού οι προσπάθειες του δημιουργούν κοινωνικό όφελος, και από ότι φαίνεται η ασταμάτητη δραστηριότητα του δημιουργεί ένα πλεόνασμα για τους συνεργάτες του, την οικογένεια του και τον ίδιο.
Μάλιστα σε ένα μήνα βραβεύτηκε τρείς φορές από διαφορετικούς φορείς, από διαφορετικά μετερίζια ο καθένας, αλλά και γεωγραφικές ενότητες.
Έτσι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου βραβεύτηκε ως ο άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά για τα ΑμεΑ από την ενασχόληση του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ως Εμπνευστής και Εκκινητής του SEATRAC, από τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Στρατιωτικών Ειδικών Καταστάσεων κ. Δημήτρη Χαλάστρα στο πλαίσιο του 2ου Πανελλήνιου Αθλητικού Αγώνα ΑμεΑ «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ» που διοργανώθηκε στα Ιωάννινα, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας κας. Μερόπης Τζούφα και του Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού.
Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου βραβεύτηκε στο πλαίσιο της «29ης Αμφικτιονίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας» που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, από τον κ. Ελευθέριο Πολυκρέτη Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, για την προσφορά του ως τέως Αντινομάρχης Αχαΐας στην Εθελοντική Αιμοδοσία, παρουσία του Προέδρου της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστου Πρωτόππα.
Και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο ΦΑΡΟΣ» στο πλαίσιο του «1ου Ανταμώματος Απόδημου Ελληνισμού» και πάλι για την πολύχρονη προσφορά του στην κοινωνία, παρουσία Αρχών και φορέων της πόλης των Πατρών. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Εκπρόσωπο της UNESCO Ομίλου Πειραιώς & Νήσων κ. Γιώργο Τσούκαλη.